Táplálkozási tanácsadás

Mit egyél, hogy jól legyél?!

        

 

Számomra ez a legkiemelkedőbb és legérzékenyebb terület a gyógyulás felé vezető úton, hiszen az vagy, amit megeszel!

Természetes módszerekkel ezen a területen tudjuk a legnagyobb hatást gyakorolni a szervezetünkre, és a gyógyulásunk a táplálkozás átalakítása nélkül elég gyenge lábakon áll, mondhatni szinte lehetetlen!

Saját tapasztalataim alapján az embereknek itt kell a legnagyobb áldozatot hoznia, még egy műtétet is sokszor könnyebben bevállalnak, minthogy lemondjanak kedvenc finomságaikról, valamint itt szerzik a legtöbb önismereti megtapasztalást is a tisztulási folyamat során.

A terápia, melyet alkalmazok nem elkötelezett egyetlen irányzat felé sem, mert úgy vélem mindannyiunk szervezete egyedi és a leghatékonyabb gyógyulást az jelenti, ha a személynek megfelelő "diétát" állítjuk össze egyéni anyagcseréje, érzékenysége, hormonális eltérései és lehetőségei szerint.

Természetesen vannak olyan alapelvek, melyekhez ragaszkodom, de ezen kereteken belül igyekszem a páciens számára leghatékonyabb és a mindennapokban könnyen megvalósítható étkezés javaslatokat nyújtani, azok elkészítési és beszerzési lehetőségeivel egyetemben.

A tanácsadás időtartama: 1 óra, mely magában foglalja a páciens jelenlegi állapotának feltérképezését, laboreredményeinek kiértékelését, valamint a számára megfelelő táplálkozási terv összeállítását elkészítési és beszerzési javaslatokkal.

Ára: 8.000.-

Hormonegyensúly- és táplálkozási tanácsadás: 1.5 óra

Ára: 13.000.-