Reiki testkezelés

 

Mi a Reiki?

A REIKI egy egyetemes módszer, összefér bármelyik vallással vagy filozófiai rendszerrel. Alapelvei a korszerű holisztikus gyógyítási szemléletnek és a betegségek pszichoszomatikus felfogásának felelnek meg, mely szerint a betegség okát lelki szinten is orvosolni kell, és a betegséget mindig figyelmeztető jelként kell tekinteni, arra vonatkozóan, hogy életünk valamely területén kibillentünk a harmónia állapotából. A REIKI tehát nem egy bioenergetikai módszer, hanem önálló rendszer. Alapvetően nem a betegségek, hanem a mögöttük álló okok megszüntetésére szolgál, az életünkből egyre inkább hiányzó egységet, harmóniát hivatott helyreállítani.

Reiki, mint gyógymód

Ez egy különösen hatásos módszer a teljes relaxációhoz és a stressztől való megszabaduláshoz, amellyel a test öngyógyító folyamatai automatikusan beindulnak. Nemcsak fizikai szinten gyógyít, de segít a mentális szint kiegyensúlyozásában is, segíti tudatosságunk növelését. A reiki kezelés közben elért tudatállapotban lehetőségünk nyílik a Felsőbb Énünkkel való kapcsolatfelvételre, intuíciónk fejlesztésére, önmagunk mélyebb megismerésére, ezáltal segíti szellemi fejlődésünket, tudatunkat a megvilágosodás irányába vezeti.

Mit tesz a Reiki?

Az élet-energia, intelligens, pontosan tudja, hol a baj a beteg szervezetében. Oda áramlik, ahol szükség van rá, így segíti a test gyógyulását, fájdalomcsökkentő, teljesítmény-fokozó hatású. Használ lelki problémák esetén is, megnyugtat, kiegyensúlyoz, harmonizál, fokozza a teherbíró képességet a stresszel és minden megpróbáltatással szemben, serkenti a szellemi képességeket, tanulást és a memóriát.
Az Univerzális energiával kapcsolatba kerülve, a testünkben lévő blokkolt területek energiával telítődnek, magasabb rezgési állapotban beindulnak a gyógyulási folyamatok. Ennek az “érzete” a fizikai szinten melegedés formájában jelentkezhet.

A blokkok feloldásával megindulnak a test tisztulási folyamatai is, amelyet speciális méregtelenítési módszerekkel tovább fokozhatunk. Ekkor a testünk, mint a lélek megtisztult temploma alkalmassá válik az univerzális életenergia mélyebb befogadására, elősegítve minden szinten a fejlődési folyamatokat.

A Reiki bár jótékony hatással van nem helyettesíti az orvosi ellátást, sem a gyógyszeres kezeléseket!!! Így ha bármilyen fizikai tünete, fájdalma van, az első az orvosi ellátásban való részvétel, a pontos diagnózis felállítása és a gyógyszeres kezelés megkezdése. Csak ezek mellett/után kiegészítő módszerként lehet használni a Reikit!

Egyéni kezelés 6.000,- Ft/alkalom, időtartama kb. 60 perc.

Kedves Érdeklődő!

Jelenleg kisbabát várok, így egyéni kezeléseket már nem vállalok, de forduljatok Vona Kitti kollégámhoz bizalommal!

Köszönettel!