Érintés terápiák

Tamás Zita

Az endometriózisból való gyógyulásom során találkoztam azokkal az érintésen alapuló terápiákkal, amelyekkel most már magam is foglalkozom.

Az endometriózisból való gyógyulásomban az egyik alapkő a MA-URI® volt. A műtétem előtt már kaptam kezeléseket, és a műtét után egy hónappal elkezdtem a MA-URI® tanfolyamot. A MA-URI® kezelések és a MA-URI® tanfolyam segített a gyógyulásomban, az új egyensúlyom megtalálásában, és abban, hogy megváltoztassam az életemet, az élethez való hozzáállásomat, a szemléletemet.

Magyarországon a MA-URI® Centrumban végeztem az 1. modult, majd a MA-URI® Institute képzéseiben vettem részt, ahol a rendszer alapítóitól, Katja és Hemi Foxtól tanulhattam. 2014. nyarán elvégeztem a 2. modult Lengyelországban és Litvániában, majd 2015. februárjában a 3. modult Új-Zélandon, ahol licenszet kaptam a MA-URI® Healing Arts gyakorlására.

A MA-URI® érintés a zene ritmusára, hullámaira hangolódik, és a mozdulatokat tánclépések kísérik. A testmunka egy olajos, alkarral végzett masszázstechnikán alapul, amelynek mozdulatai az óceán hullámait idézik. A testmunka segíti létrehozni azt a teret és energiaközeget, amelyben kapcsolatba tudunk lépni önmagunkkal, aktivizálni tudjuk saját öngyógyító erőnket, és meg tudunk szabadulni mindattól, ami korlátoz minket a továbblépésben.

A gyógyulási utam során találkoztam az Integrált Craniosacralis Biodinamika rendszerével is. Szerettem volna rendbe hozni a menstruációs ciklusomat, és ehhez segítségül hívtam ezt a fajta terápiát, amely kiválóan hat – többek között – az idegrendszeren keresztül a női hormonrendszerre is.

Miután magam is megtapasztaltam ennek az érintésen alapuló terápiának a hatékonyságát, elvégeztem az első és második szintű Integrált Craniosacralis Biodinamika kezelői tanfolyamot Szommer Gabriellánál. Az Integrált Craniosacralis Biodinamika egy finom rendszer, amely teret enged a változásnak, a természetes önrendeződési, öngyógyulási folyamatoknak, amelyek a kezelés hatására nemcsak testi, hanem lelki-szellemi szinten is végbe tudnak menni.
Mivel elkötelezett vagyok az iránt, hogy a gyógyulási utam során tapasztaltakat megosszam másokkal is, 2014. novemberében elindítottam az Endosegítő blogot. Az endosegito.hu az endometriózisból való gyógyulásban kíván segítséget nyújtani. Saját történetem, tapasztalataim, gyógyulási utak és lehetőségek, életmód-tippek és a léleknek szóló írások megosztásával szeretném segíteni azokat a nőket, akik vissza szeretnének találni saját egészségükhöz.

„Az öngyógyítás útja számomra egy életmód, egy szemlélet:
a szemléleté, amely szerint minden tudás bennünk, ami szükséges ahhoz, hogy változtassunk, gyógyuljunk, fejlődjünk;
a szemléleté, amely szerint a hitet, hogy erre képesek vagyunk, elsősorban önmagunkba helyezzük;
az életmódé, amely mindezt támogatja.”

Elérhetőség:

Tamás Zita
Web: www.ongyogyitasutja.hu
www.facebook.com/ongyogyitasutja.hu
Email: zita@ongyogyitasutja.hu
Tel: 06-30-9530031

Endosegítő blog weboldala:

http://endosegito.hu/
www.facebook.com/endosegito
Email: endosegito@endosegito.hu